ΧΟΡΗΓΙΕΣ

Αυτή η ενότητα είναι αφιερωμένη σε Χορηγούς & Υποστηρικτές των εκδηλώσεών μας. Χάρη σε αυτούς δίνουμε ποιότητα στις διοργανώσεις μας ενώ ταυτόχρονα ενισχύουμε ποικιλοτρόπως το κοινωνικό έργο διαφόρων Συλλόγων.

Τους ευχαριστούμε θερμά! 


 

 

Αναζητούμε σε μόνιμη βάση επιχειρήσεις που θέλουν να διαφημιστούν παραχωρώντας μας, είτε δωρεάν είτε με καλή έκπτωση, δωροεπιταγές ή και μεμονωμένα προϊόντα / υπηρεσίες, με σκοπό τη διανομή ή διάθεσή τους σε πελάτες & συνεργάτες μας. Μπορούμε ακόμη να τα κληρώσουμε ή να τα βάλουμε ως έπαθλα σε προωθητικές ενέργειες τοπικής εμβέλειας.

 

Διαβάστε περισσότερα: Διαφήμιση μέσω Χορηγίας

 ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΑΣ !

Η εταιρία μας ΔΙΑΘΕΣΗ διαφημιστική, που εδρεύει στο Ίλιον, ασχολείται από το 2007 μεταξύ άλλων με τη διαφήμιση και την οργάνωση εκδηλώσεων, κυρίως αθλητικών.
Στα πλαίσια αυτών, ως παροχή στο κοινό που είναι εν δυνάμει πελάτες μας, διανέμουμε ΔΩΡΕΑΝ δείγματα προϊόντων συνεργαζόμενων εταιριών.

Διαβάστε περισσότερα: Πρόσκληση για δωρεάν διανομή προϊόντων σας

ΕΙΣΟΔΟΣ ΧΡΗΣΤΗ

       

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΑΘΕΣΗ

Διαφήμιση
Διαδίκτυο
Συμβουλευτική

 

Τηλ : 2103005244
(αφήστε μήνυμα)

Φαξ : 2103001704

 

 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

Διάθεση Newsletter

Scroll to top