ΕΡΓΑΣΙΑ - ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

 

Η εταιρεία μας αναζητά σε μόνιμη βάση άτομα επικοινωνιακά, με έφεση να αξιοποιούν δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους και στοιχειώδεις γνώσεις Η/Υ και διαδικτύου, για προώθηση πλατφόρμας ηλεκτρονικού & φυσικού εμπορίου. Ομαδική εργασία, ελεύθερο ωράριο, μεγάλες προοπτικές. Απαραίτητη εκπαίδευση.

Απευθυνόμαστε ομοίως σε δραστήριους επαγγελματίες της διαφήμισης & των δημοσίων σχέσεων, άτομα που έχουν κάποιο site ή blog & θέλουν να το εκμεταλλευτούν.

Οι ενδιαφερόμενοι να αποστείλουν email με τίτλο "Ανάπτυξη διαφημιστικού club" & το βιογραφικό τους στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. . Θα ακολουθήσει προσωπική επαφή & συνέντευξη στο γραφείο μας ή τηλεφωνική επικοινωνία με τους διαμένοντες εκτός Αθήνας.

 

Διαβάστε περισσότερα: Ανάπτυξη διαφημιστικού club - shopping community

 

Η εταιρεία μας αναζητεί σε μόνιμη βάση ελεύθερη συνεργασία με προωθήτριες προϊόντων (promoters) για outdoor προωθητικές ενέργειες ή για απλή διανομή φυλλαδίων από σταθερό σημείο ή σε πολυσύχναστους χώρους κυρίως στο νομό Αττικής.

 

Αν θέλεις να είσαι στη λίστα των "diathesis promo girls", τότε στείλε μας email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τίτλο Promotion girls  &

- φωτογραφία προσώπου & ολόσωμη

- ύψος

- τηλέφωνα επικοινωνίας

- μέρες - ώρες διαθεσιμότητας

- περιοχή κατοικίας

- ό,τιδήποτε άλλο κρίνεις χρήσιμο (πχ. κατοχή ποδηλάτου, γνώση ξένης γλώσσας, αθλητική δεξιότητα, κα)

 

Διαβάστε περισσότερα: Promotion girls

 

Το didwstore διαφημίζεται & με outdoor ενέργειες σε τοπικό επίπεδο, με χρήση καινοτόμων στοιχείων, όπως φορητές πινακίδες, κληρώσεις δώρων, κοκ. Για αυτό χρησιμοποιείται προωθητική ομάδα κατά τόπους.

Αν θέλεις να τη στελεχώσεις, στείλε μας email με τίτλο
Εργασία: didwstore promotion
& απαραίτητα φωτογραφία προσώπου & ολόσωμη. 

Διαβάστε περισσότερα: Εργασία: didwstore promotion

 

Ιούνιος 2015

Η εταιρεία μας, που ως κύριο αντικείμενο έχει την προώθηση του ηλεκτρονικού e-πιχειρείν με τη χρήση σύγχρονων εργαλείων & τάσεων, αναζητά ανέργους κατόχους Voucher από 18 έως 29 ετών, που επιθυμούν να εργαστούν στον τομέα του Τουρισμού! Συγκεκριμένα, αναζητούμε ανέργους που θέλουν να λάβουν εργασιακή εμπειρία στο E-COMMERCE & HOSPITALITY SALES & MARKETING & ιδίως στην εμπορική χρήση των ΟΤΑ (online travel agencys).

Διαβάστε περισσότερα: Τουρισμός & e-πιχειρείν

Υποκατηγορίες

       

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΑΘΕΣΗ

Διαφήμιση
Διαδίκτυο
Συμβουλευτική

 

Τηλ : 2103005244
(αφήστε μήνυμα)

Φαξ : 2103001704

 

 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 
Scroll to top