ΕΡΓΑΣΙΑ - ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

 

Ιούνιος 2023

Αναζητούμε freelancers για 100 % remote συνεργασία, απανταχού της Γης!

Η εταιρεία μας, με πολύχρονη εμπειρία στις διαδικτυακές υπηρεσίες, παρέχει ένα τυποποιημένο πακέτο πλήρους ψηφιακής προβολής & εργαλείων, βασισμένο κυρίως στο δημοφιλέστατο cms WORDPRESS & τα πρόσθετα (plugins) που μπορούν να το απογειώσουν! Είμαστε τόσο σίγουροι για την ποιότητα αυτού που παρέχουμε, σε συνδυασμό με την τιμή του, που δίνουμε 2 μήνες δωρεάν δοκιμή!!

Δείτε αναλυτικά τί προσφέρουμε ΕΔΩ:

 

web diathesis

 


Υπάρχει μεγάλη ζήτηση για άτομα με ψηφιακές δεξιότητες & διαθέσιμο χρόνο, που θέλουν να προσφέρουν remote υπηρεσίες διαχείρισης περιεχομένου.

Εάν λοιπόν σου αρέσει το Wordpress & θέλεις ένα επιπλέον εισόδημα με ελεύθερη συνεργασία, τότε ...

 

Διαβάστε περισσότερα: wordpress administrators

 

Η εταιρεία μας αναζητά σε μόνιμη βάση άτομα επικοινωνιακά, με έφεση να αξιοποιούν δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους και στοιχειώδεις γνώσεις Η/Υ και διαδικτύου, για προώθηση πλατφόρμας ηλεκτρονικού & φυσικού εμπορίου. Ομαδική εργασία, ελεύθερο ωράριο, μεγάλες προοπτικές. Απαραίτητη εκπαίδευση.

Απευθυνόμαστε ομοίως σε δραστήριους επαγγελματίες της διαφήμισης & των δημοσίων σχέσεων, άτομα που έχουν κάποιο site ή blog & θέλουν να το εκμεταλλευτούν.

Οι ενδιαφερόμενοι να αποστείλουν email με τίτλο "Ανάπτυξη custwin club" & το βιογραφικό τους στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. . Θα ακολουθήσει προσωπική επαφή με συνέντευξη στο γραφείο μας ή τηλεπικοινωνία, ιδίως με τους διαμένοντες εκτός Αθήνας.

 

Διαβάστε περισσότερα: Ανάπτυξη καταναλωτικού club - shopping community

 

Η διαφημιστική μας αναζητεί σε μόνιμη βάση ελεύθερη συνεργασία με προωθήτριες προϊόντων (promoters) για outdoor προωθητικές ενέργειες ή για απλή διανομή φυλλαδίων από σταθερό σημείο ή σε πολυσύχναστους χώρους κυρίως στο νομό Αττικής (βλέπε σχετικά εδώ: Προώθηση προϊόντων (promotions) 

 

Αν θέλεις να είσαι στη λίστα των "diathesis promo girls", τότε στείλε μας email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τίτλο Promotion girls  &

- φωτογραφία προσώπου & ολόσωμη

- ύψος

- τηλέφωνα επικοινωνίας

- μέρες - ώρες διαθεσιμότητας ή προτίμησης

- περιοχή κατοικίας

- ό,τιδήποτε άλλο κρίνεις χρήσιμο (πχ. κατοχή ποδηλάτου, γνώση ξένης γλώσσας, αθλητική δεξιότητα, κα)

 

Διαβάστε περισσότερα: Promotion girls

ΕΙΣΟΔΟΣ ΧΡΗΣΤΗ

       

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΑΘΕΣΗ

Διαφήμιση
Διαδίκτυο
Συμβουλευτική

 

τηλ : 2103005244
(αφήστε μήνυμα)

 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

join us @viber ! 

Διάθεση Newsletter

captcha 
Scroll to top