ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

 
 
 
 
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2020
 
Η ομάδα ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ( βλέπε ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ - ταυτότητα ) , που τα μέλη της έχουν κοινό γνώρισμα το πρόγραμμα εκπαίδευσης Leader της Custwin, αναλαμβάνει τη πλήρη διεξαγωγή των Εκδηλώσεων CLEVER & όχι μόνο την υποστήριξη οργάνωσης. Πρόθεσή τους είναι να διοργανώνεται ένα CLEVER σε ετήσια βάση!
Εννοείται ότι τα CLEVER Events τελούν υπό την αιγίδα της Custwin & την οργανωτική υποστήριξη της ΔΙΑΘΕΣΗΣ.
 
 
 

Το επόμενο CLEVER είναι εδώ:
 

 
Παρατίθεται παρακάτω η αρχική μορφή & οι γενικές κατευθύνσεις των εκδηλώσεων CLEVER, που βεβαίως τροποποιούνται ανά περίσταση.
 
 
 
Διαβάστε περισσότερα: C.L.E.V.E.R. - CustWin Local Events

 

Τα στελέχη μας έχουν μετάσχει στη διοργάνωση πολλών εκδηλώσεων, κυρίως αθλητικού περιεχομένου. Δίνουμε λύσεις σε κάθε πρόβλημα που μπορεί να προκύψει λόγω της σχετικής εμπειρίας μας. Διαθέτουμε ένα ευρύ δίκτυο συνεργατών για κάθε είδους απαίτηση. Ειδικά για ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα, παρέχουμε διαιτητές -σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Διαιτητών Δυτικής Αττικής- & "ιατρούς" αγώνων. Σε κάθε διοργάνωση που αναλαμβάνουμε παρέχουμε λύσεις εξεύρεσης ανθρώπινου δυναμικού, λύσεις προβολής - επικοινωνίας αλλά & υποστήριξη μέσω εξεύρεσης χορηγιών & παράπλευρων δράσεων. 

Εάν έχετε επιχείρηση & θέλετε να την προβάλλετε σε πολλούς αποδέκτες, τότε δείτε την ενότητα ΧΟΡΗΓΙΕΣ .

Ας δούμε εφαρμογές των Sport Events & την αφίσα τους.

Διαβάστε περισσότερα: Diathesis Sport Events

 

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΠΑΦΕΣ

ΔΩΡΑ & ΠΡΟΝΟΜΙΑ

ΔΡΑΣΕΙΣ 

 

  

Φίλες & φίλοι,

Η επί χρόνια συναναστροφή μας με επιχειρήσεις εστίασης & διασκέδασης, σε συνδυασμό με τον όμορφο κόσμο του promotion & της άγρας διαφημιστικών προσφορών, μας έδωσαν το έναυσμα για καλές συνεργασίες & σας καλούμε όλους  για

FUN ΜΕ ... ΔΙΑΘΕΣΗ !!

 

Διαβάστε περισσότερα: Diathesis Fun Events

Υποκατηγορίες

Σχετικά άρθρα για το Ποδοσφαιρικό Πρωτάθλημα τμημάτων υποδομής στη Δυτική Αττική, το οποίο η εταιρία μας υποστηρίζει από το 2015.


 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΧΡΗΣΤΗ

       

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΑΘΕΣΗ

Διαφήμιση
Διαδίκτυο
Συμβουλευτική

 

τηλ : 2103005244
(αφήστε μήνυμα)

 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

join us @viber ! 

Διάθεση Newsletter

captcha 
Scroll to top