Εάν θέλετε να κατοχυρώσετε το domain σας, να εξοφλήσετε το πακέτο web hosting σας ή να πληρώσετε για οποιαδήποτε υπηρεσία σας παρέχουμε, διαθέτουμε τους παρακάτω τρόπους πληρωμής για την εξυπηρέτησή σας.

   

α) Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

  

 

Μπορείτε να πληρώσετε -χωρίς επιπλέον χρέωση επίσης- με κατάθεση σε ταμείο τραπέζης ή με e-Banking σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς μας

 

Τράπεζα Alphabank
ΙΒΑΝ: GR4701403670367002320001615
(δικαιούχος: Μπόλη Ναταλία - ΔΙΑΘΕΣΗ)

Τράπεζα Πειραιώς
ΙΒΑΝ: GR1401720270005027060076891
(δικαιούχοι: Μπόλης Σταύρος - Μπόλη Ναταλία - Μπόλη Ευδοκία)

 

 

Μετά την κατάθεσή σας, μας ενημερώνετε με email ή fax τα στοιχεία της πληρωμής (το όνομά σας, όνομα τράπεζας, ποσό). 

 

 

β) Μεταφορά στο neteller account μας 

 NETELLER

Αν έχετε Neteller Λογαριασμό, μπορείτε να πληρώσετε με μικρή χρέωση (1,9 %) στο email μας: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

*Η εταιρεία μας ΔΙΑΘΕΣΗ-ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ (diathesis.gr) χρησιμοποιεί & συστήνει σαν μέθοδο συναλλαγών το διεθνές ηλεκτρονικό πορτοφόλι NETELLER, που προσφέρει ασφαλή & γρήγορη μεταφορά χρημάτων σε όλο τον κόσμο, ενώ παρέχει δωρεάν Mastercard για αγορές χωρίς περιορισμούς & στο εξωτερικό!

 

 

 


* Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε τα μέσα πληρωμής μας για τις δικές σας συναλλαγές!
Δείτε σχετικά εδώ: Πύλη ηλεκτρονικών συναλλαγών

 

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΧΡΗΣΤΗ

Κατοχύρωση Domain

     

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΑΘΕΣΗ Διαφημιστική

Ευαγγέλου Λιόση 32

ΤΚ: 131 21, Ίλιον

Τηλ : 211 22 14 416

Φαξ : 210 30 01 394

 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

        &

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Διάθεση Newsletter

Scroll to top