Η εταιρεία μας, που ως κύριο αντικείμενο έχει την προώθηση του ηλεκτρονικού e-πιχειρείν με τη χρήση σύγχρονων εργαλείων & τάσεων, αναζητά ανέργους κατόχους Voucher!

Σε ενδιαφέρει αυτό;

Προώθηση στην απασχόληση ανέργων νέων 25 έως 29 ετών πτυχιούχων θετικής, τεχνολογικής και οικονομικής κατεύθυνσης, μέσω κατάρτισης στον κλάδο ΤΠΕ

 Έλα για πρακτική στην εταιρεία μας, που θα σου δώσει πολλά εφόδια όπως:

  1. προοπτική για μόνιμη εργασία ή συνεργασία .
  2. χρήση των εξειδικευμένων εργαλείων της Google για τουριστικές επιχειρήσεις. Δείτε σχετικά ΕΔΩ .
  3. αξιοποίηση σε μόνιμη βάση των affiliate, referral & loyalty marketing στον τουριστικό κλάδο & όχι μόνο, χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς. Δες σχετικά ΕΔΩ .

Οι ενδιαφερόμενοι να αποστείλουν email με τίτλο "Voucher ανέργων" & το βιογραφικό τους στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. . Θα ακολουθήσει προσωπική επαφή & συνέντευξη στο γραφείο μας.
Τα άτομα που θα αξιολογηθούν θετικά, θα παραπεμφθούν σε συνεργαζόμενα ΚΕΚ. Θα ασκήσουν την πρακτική τους είτε στην επιχείρησή μας είτε σε τρίτη συνεργαζόμενη επιχείρηση.

 

 

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΧΡΗΣΤΗ

Κατοχύρωση Domain

       

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΑΘΕΣΗ

Διαφήμιση
Διαδίκτυο
Συμβουλευτική

 

Τηλ : 2103005244
(αφήστε μήνυμα)

Φαξ : 2103001704

 

 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

Διάθεση Newsletter

Scroll to top