Εκτύπωση

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ online

ΤΗΛΕΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΑΚΤΙΚΗΣ & ΕΠΙΘΥΜΙΑΣ

  

Πρόκειται για ένα εκπληκτικό παιχνίδι! Είναι ίσως το μόνο ελληνικής επινόησης. Το Φεβρουάριο 2009 εμφανίστηκε στο διαδίκτυο (www.didw.gr) χάρη σε ένα πρωτοπόρο λογισμικό που τα εκτελεί όλα.

δι..δω!

 

σσ: Από το 2011 το καινοτόμο τηλεπαιχνίδι στο didw.gr είναι εκτός λειτουργίας. Η ομάδα που το επιμελήθηκε έχει ... σκορπίσει, ωστόσο η εταιρεία μας, παρά τις όποιες αντιξοότητες έχουν προκύψει, προσπαθεί να το επαναφέρει ανανεωμένο & με στρατηγικούς εταίρους.

Πότε; Κανείς δε γνωρίζει.. Ωστόσο, ας μάθουμε από τώρα κάποια πράγματα για αυτό..

 Αλιεύσαμε τα πιο σημαντικά στοιχεία από τα κείμενα του didw.gr την περίοδο 2008-2010:

Προς χρήστες

Ένα εκπληκτικό ζωντανό παιχνίδι ΤΑΚΤΙΚΗΣ και ΕΠΙΘΥΜΙΑΣ! Το δι..δω!είναι το πρώτο ΤΗΛΕΠΑΙΧΝΙΔΙ που παίζεται στο internet σε πραγματικό χρόνο και χαρίζει δώρα στους χρήστες χωρίς καμία ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ! Πρόκειται για ηλεκτρονική Έκθεση ειδών, τα οποία οι χρήστες όχι μόνο βλέπουν αλλά μπορούν να τα κερδίσουν! Με κλήρωση προκύπτουν 10 παίκτες σε κάθε παιχνίδι & αυτοί διεκδικούν τα 5 έως 10 δώρα. Πώς προκύπτουν οι νικητές των δώρων; Μάθε τους κανόνες!

Προς δωροθέτες

Αν θέλετε να διαφημίσετε αποτελεσματικά τα είδη σας και να αποκτήσετε τα οφέλη της στοχευμένης διαφήμισης, αφού σας αποστέλλονται τα e-mails των χρηστών που επιθυμούν τα δώρα σας, γίνετε ΔΩΡΟΘΕΤΗΣ του πρωτότυπου ζωντανού interactive παιχνιδιού τακτικής και επιθυμίας! 

Προς υποστηρικτές-χορηγό

Διαφημιστείτε στην αρχική σελίδα του http://www.didw.gr/ ως ο αποκλειστικός Χορηγός ή ως ένας εκ των 6 Υποστηρικτών.

Το "δι..δω" χρησιμοποιεί διαδραστική εφαρμογή λογισμικού και συγχρηματοδοτήθηκε από το πρόγραμμα e-services.

 

ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΤΗΛΕ-ΠΑΙΚΤΗΣ

 

…& ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΡΧΙΖΕΙ!

 

ΠΟΙΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΑ ΔΩΡΑ;

 

ΕΠΙΛΟΓΟΣ

Οι παραπάνω κανόνες κάνουν το παιχνίδι να έχει ανατροπές και ενδιαφέρον μέχρι το τέλος! Ο παίκτης δεν αρκεί μόνο να επιθυμεί τα δώρα, πρέπει να ακολουθήσει σωστή στρατηγική με τις μάρκες του, να παρατηρεί τις κινήσεις των συμπαικτών του και να μην είναι ούτε άπληστος ούτε διστακτικός.. Είναι σαφές ότι όλα εξαρτώνται από τους παίκτες & ο παράγων τύχη παίζει ελάχιστο ρόλο!