Ερωτήματα προς κάθε επιχειρηματία/έμπορο:

  1. Προτιμάς διαφημιστή που απλά σε προβάλλει ή διαφημιστή που πουλάει για σένα;
  2. Θέλεις να τον πληρώνεις με βάση το αποτέλεσμα, δηλαδή τις πωλήσεις;

Έλα μαζί μας στον κόσμο της ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ !

Μέσα από διάφορα κανάλια προβολής & επικοινωνίας, είτε online είτε offline, έχουμε τη δυνατότητα όχι μόνο να δείξουμε αλλά να ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ τα προϊόντα & τις υπηρεσίες σας, λαμβάνοντας προσυμφωνημένη προμήθεια.


Η προώθηση πωλήσεων τόσο εντός όσο & εκτός διαδικτύου είναι δύσκολη & σύνθετη υπόθεση. Ειδικά στον ωκεανό του internet, εκεί όπου η ανάδειξη όλων των μονάδων από τη μάζα τις ξανακάνει μάζα, υπάρχουν πολλές τεχνικές για να ξεχωρίσεις. Με τις πιο δημοφιλείς & αποτελεσματικές από αυτές ασχολείται η εταιρεία μας από το 2007. Μπορούμε να βοηθήσουμε τις δικές σου πωλήσεις & όχι μόνο, εφαρμόζοντας τη γνώση & την εμπειρία μας. Πληρωνόμαστε με το αποτέλεσμα!

Ο διαφημιστής γίνεται ο πωλητής σου & τα μόνα σου έξοδα είναι η προμήθεια. Αυτός είναι ένας σύγχρονος, μετρήσιμος, χωρίς ρίσκο τρόπος διαφήμισης.
Είναι αποτελεσματικός; Η απάντηση είναι ΝΑΙ & μάλιστα ποικιλοτρόπως!
Πώς τα καταφέρνουμε; Μέσα από συστήματα ανταμοιβών & κινήτρων τόσο για αέναη κατανάλωση (loyaltys) & για διάδοση σε τρίτους (referrals).
Για εμάς, οι ίδιοι οι πελάτες είναι & διαφημιστές μας!

 

  • Δοκιμάστε τη δυναμική & την εμπειρία μας στο affiliate marketing, με την ακόλουθη πρότασή μας για αποτελεσματική διαφήμιση στη δική μας πλατφόρμα εμπορίου: Διαφημιστική πώληση στο didwstore (προσεχώς)
  • Επίσης, υπό προϋποθέσεις, σας προτείνουμε την ένταξη & προβολή της επιχείρησής σας στο δίκτυο της Custwin, μια συνεργαζόμενη διεθνή κοινότητα καταναλωτών, η οποία συνδυάζει τη διαφημιστική προβολή με το σύστημα αφοσίωσης πελατών. Το βασικό της ποιοτικό χαρακτηριστικό είναι ότι προσέχει πολύ το συσχετισμό αριθμού μελών & επιχειρήσεων. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερα
  • Εάν είστε μεγάλη αλυσίδα που εκδίδει τις δικές της δωροεπιταγές - διατακτικές, μπορούμε να τις προωθήσουμε για λογαριασμό σας στο κοινό μας

 

Σε κάθε περίπτωση, το πρώτο σας βήμα είναι να καταχωρηθείτε ΔΩΡΕΑΝ στο δικό μας επαγγελματικό οδηγό, όπου, πέραν της δωρεάν προβολής σας, κωδικοποιούμε & ανασύρουμε εύκολα τα στοιχεία σας για οποιαδήποτε συνεργασία προκύψει. {ΠΡΟΣΕΧΩΣ}

 

 

 

 

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΧΡΗΣΤΗ

Κατοχύρωση Domain

       

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΑΘΕΣΗ

Διαφήμιση
Διαδίκτυο
Συμβουλευτική

 

Τηλ : 2103005244
(αφήστε μήνυμα)

Φαξ : 2103001704

 

 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

Διάθεση Newsletter

Scroll to top