Εκτύπωση
 
 
 
 
 
 
* το άρθρο αυτό έχει επιμεληθεί η συνεργαζόμενη Ομάδα ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ
 
 
 
Τί είναι η CUSTWIN ?
 
 
 
"Μετατρέψτε τις αγορές σας σε κέρδος" είναι το σλόγκαν της Custwin & είναι ακριβές. Εμείς εδώ ωστόσο θα την προσεγγίσουμε από διαφημιστική σκοπιά:
 
Είναι εταιρεία νόμιμη, ελληνικών κυρίως συμφερόντων, με έδρα στις ΗΠΑ.
 
Custwin International LTD
16192 Coastal Highway
19958, Lewes, DE, USA
 
Διαθέτει πλατφόρμα προβολής ηλεκτρονικών & φυσικών καταστημάτων & - εφόσον γίνονται πωλήσεις - το κέρδος (προμήθεια) διαφήμισης ή σύστασης της Custwin επιστρέφεται στους ίδιους τους πελάτες-μέλη, οι οποίοι πληρώνονται με ένα διαφανές online μαθηματικό σύστημα, μέσα από επόμενες αγορές ΟΛΩΝ των μελών!
Κατά την εκτίμησή μας πρόκειται για ένα αξιόλογο business plan, στο οποίο μπορεί να δραστηριοποιηθεί εύκολα ο καθένας, καθώς συνδυάζει το e-commerce με το affiliate, το referral, το loyalty & το network marketing!
Υπάρχει δε ολόκληρη "ακαδημία" για την εκπαίδευση των μελών της, ενώ γίνονται συχνά παρουσιάσεις σε διάφορους χώρους από επαγγελματίες & μη εισηγητές, όπως & webinars.
 
Το βασικότερο όμως εργαλείο ανάπτυξης είναι το mentoring, από μέλος προς μέλος, το οποίο φυσικά ανταμείβεται με το σύστημα της αναδοχής & το πλάνο αμοιβών της Custwin!
 
Σε αυτό αλλά & σε άλλα άρθρα στην ιστοσελίδα μας μπορείς μάθεις πολλά για την Custwin.
Για ό,τι άλλο χρειαστείς, μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας καθώς, πέραν της εταιρικής συνεργασίας που έχουμε με την Custwin, βοηθάμε ποικιλοτρόπως τα μέλη της.
 
 
ΔΕΣ ΜΙΑ ΠΛΗΡΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ CUSTWIN (Ιανουάριος 2018)
  
    
 
Custwin Car Bonus 2018 from pare thesi
 
 
* Μπορείς να δεις ακόμα χρήσιμα videos περί της Custwin
 
 
 
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ & ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ CUSTWIN
 
 
Πώς κερδίζω ως μέλος Custwin;
Λαμβάνεις προνόμια, δηλαδή μελλοντικά πολλαπλάσια χρήματα, από:
  • Τις δικές σου αγορές στις προτεινόμενες επιχειρήσεις
  • Τις αγορές των ατόμων που εσύ & οι δικοί σου θα φέρετε στο club
  • Τις αγορές ΟΛΩΝ των μελών του club 
 
Σε ποιές επιχειρήσεις μπορώ να ψωνίσω ή να συνεργαστώ & να λάβω τα προνόμια ως μέλος Custwin;
Είναι πολλές οι συνεργαζόμενες επιχειρήσεις & συνεχώς αυξάνουν, ενώ με κάποιες άλλες μπορεί να διακοπεί η συνεργασία για διάφορους λόγους. Υπάρχουν τόσο ηλεκτρονικά όσο & φυσικά καταστήματα, τόσο στην Ελλάδα, όσο & στο εξωτερικό. Μπορείς να τα δεις εδώ & να χρησιμοποιήσεις διάφορα κριτήρια αναζήτησης, λέξεις-κλειδιά ή & το Χάρτη των Φυσικών Καταστημάτων.  
Δες αναλυτικά τη Λίστα συνεργαζόμενων επιχειρήσεων Custwin
 
 
Είναι μόνο αυτές που βλέπω;
Υπάρχουν πολλές ακόμη επιχειρήσεις που μπορείς να κάνεις αγορές, οι οποίες συνεργάζονται έμμεσα. Τέτοιες είναι ενδεικτικά:
 
 
Πώς ψωνίζω σε online καταστήματα με κέρδος, πώς δηλαδή καταγράφεται η αγορά μου ως μέλος Custwin;
Αυτό γίνεται με τους αυτοματοποιημένους διαφημιστικούς συνδέσμους παραπομπής (tracking url). Το παρακάτω σύντομο βίντεο tuttorial θα σε κατατοπίσει, με ένα πραγματικό παράδειγμα παραγγελίας πίτσας το 2015..
 

 

 

Πώς μπορώ να γίνω μέλος Custwin ;
 

Δες εδώ: Γίνε μέλος Custwin !