Εκτύπωση
 
 
 
 
 
 
* το άρθρο αυτό έχει επιμεληθεί η συνεργαζόμενη Ομάδα ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ  σε συνεργασία με την εταιρεία μας

 
 
 
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
προς κάθε ενδιαφερόμενο με επιχειρηματική παιδεία, θέληση για εργασία & πεποίθηση ότι "η ισχύς εν τη ενώσει!"
 
 
Φίλη - φίλε,
 
Όπως μπορείς να διαβάσεις στο άρθρο ( Η εξέλιξη της διαφήμισης - Κοινότητες αγορών ), η φιλοσοφία & θέλησή μας είναι να ανταμείβουμε αυτούς που μας στηρίζουν, δηλαδή τους πελάτες & τους συνεργάτες μας. Με πολλά χρόνια εμπειρίας στο χώρο της διαφήμισης & των πωλήσεων, σου προτείνουμε με απόλυτη ειλικρίνεια & σιγουριά να μας ... εκμεταλλευτείς & να λάβεις μερίδιο από τους διαφημιστικούς τζίρους πολλών (& μεγάλων) επιχειρήσεων. Να γίνεις δηλαδή κατά κάποιο τρόπο ΥΠΟ-ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΗΣ !
 
Πώς γίνεται αυτό; Ποια τα βήματα;
 
 
      1. ♦ Το πρώτο & βασικό βήμα είναι να κάνεις την πρώτη σου αγορά δικής μας διεκπεραίωσης με τα ανταποδοτικά οφέλη που έχουν τα μέλη της κοινότητας "υπο-διαφημιστών". Αν δεν είσαι ήδη πελάτης μας, καθώς η εταιρεία μας είναι συνεργαζόμενη επιχείρηση της Custwin, δες με ποιες δημοφιλείς αγορές μπορείς να ξεκινήσεις ΑΜΕΣΑ:

α) με αγορά δωροεπιταγών από τη μεγάλη αλυσίδα ηλεκτρικών συσκευών Κωτσόβολος, (2 % πόντοι προνομίου), που είναι άριστη επιλογή για δώρο σε γάμους, εγκαίνια, εορτές, κοκ.
β) με αγορά δωροεπιταγών ΑΒ Βασιλόπουλος ή διατακτικών My Market (2 % πόντοι προνομίου) με παραλαβή από την έδρα μας ή από συνεργάτη μας.

  
 

Είναι πολύ σημαντικό να έχεις κάνει αγορά πριν την ένταξή σου στην Custwin διότι, για να εντάξεις by referral κάποιον τρίτο ως μέλος Custwin, πρέπει να έχεις πραγματοποιήσει αγορές αξίας τουλάχιστον 50 €. Λογικό αυτό καθώς πώς θα προτείνεις σε κάποιον κάτι που εσύ δεν έχεις ποτέ δοκιμάσει; Η πρώτη σου αγορά θα καταχωρηθεί υπέρ σου από τη ΔΙΑΘΕΣΗ αναδρομικά, μετά την εγγραφή σου ως μέλος Custwin. 
 
 

     2. ♦ Το επόμενο βήμα είναι η εγγραφή σου στην CUSTWIN
(δες σχετικό άρθρο μας περί αυτής: Η συνεργαζόμενη Κοινότητα Αγορών Custwin ) !

 
Η εγγραφή γίνεται σε online form by referral, που επιμελείται η ομάδα ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ.
Στείλε mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τίτλο "Join Custwin",
ώστε να σε κατευθύνουμε & σου δώσουμε στοιχεία αναδόχου. Φροντίζουμε να ενισχύουμε όλους τους συνεργάτες μας, επιμερίζοντας σωστά το έργο της υποστήριξης των νέων μελών.
 
 
 
 
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ
 
 
Η ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΤΗΣ CUSTWIN 
Όπως προααναφέρθηκε, για να γίνεις μέλος Custwin χρειάζονται στοιχεία αναδόχου, ενώ η ομάδα μας προτείνει οπωσδήποτε να γίνει αγορά προ της εγγραφής σου. Παρατίθεται ωστόσο η φόρμα εγγραφής μέλους που υπάρχει στο site της Custwin & οι σχετικές οδηγίες:
 
Κάνε εγγραφή με λατινικούς χαρακτήρες & πραγματικά στοιχεία - όχι ψευδώνυμα - διότι θα σου ζητηθούν στοιχεία όταν πληρωθείς..
http://www.custwin.com/site/members_register.php
 
  
ΠΡΟΣΟΧΗ !
Με την εγγραφή σου θα έρθει αυτόματα Σύνδεσμος Επιβεβαίωσης στο email σου. Κάνε κλικ στο link αυτό ώστε να ενεργοποιηθεί η εγγραφή σου. Ενδέχεται το email επιβεβαίωσης να πάει στο Φάκελο Ανεπιθυμήτων (Spam).
To email που θα καταχωρήσεις φρόντισε να ισχύει & να το χρησιμοποιείς, καθώς δεν υπάρχει επιλογή για online αλλαγή του. Αν θες να το αλλάξεις, πρέπει να επικοινωνήσεις με το Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , με εμάς ή με τον ανάδοχό σου.
 
 
 
 
 
 
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΔΙΑΘΕΣΗ
Η ιδιότητά σου ως μέλος Custwin σε καθιστά εν δυνάμει διαφημιστή, οπότε συνεπάγεται ενδεχομένως & περαιτέρω συνεργασία με την εταιρεία μας. Για εμάς αποτελεί ένα άριστο φίλτρο για να αξιολογούμε καταρχήν τους πιθανούς συνεργάτες μας.
 
Δες παρακάτω σχετικά. 
Συνεργασία: Ανάπτυξη διαφημιστικού club