Ενημέρωση: Ιούνιος 2017

 

Η εταιρεία μας, έχοντας στελέχη και συνεργάτες με αρκετή εμπειρία σε χρηματοοικονομικά θέματα, παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε φυσικά πρόσωπα & ελεύθερους επαγγελματίες για την σωστή ρύθμιση των οφειλών τους, χρησιμοποιώντας εργαλεία όπως:
  • σωστή ένταξη στο νόμο "Κατσέλη" (Ν. 3869/2010) σε συνεργασία με εξειδικευμένους δικηγόρους { βλέπε: Συμβουλευτική για υπαγωγή στο Ν. 3869/2010 }
  • η νομική -συμφέρουσα αν και όχι δοκιμασμένη στη χώρα μας- διαδικασία της ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ, όπου οι αντίδικοι κερδίζουν χρόνο, χρήμα & τρέξιμο αποφεύγοντας τα δικαστήρια
Διαβάστε περισσότερα: Διαχείριση χρεών ιδιωτών & ελευθέρων επαγγελματιών

Ενημέρωση: Ιούνιος 2017

 

 Τον υποχρεωτικό εξωδικαστικό συμβιβασμό που αρχικά προέβλεπε ο Ν. 3869/2010, αντικατέστησε από τις 1-1-2015 η ΔΕΚ (Διαδικασία Επίλυσης Καθυστερήσεων) του "Κώδικα Δεοντολογίας των Τραπεζών" (Ν. 4224/2013), με αρκετά πολύπλοκες διαδικασίες αλλά & με κυρίαρχες-δεσμευτικές για τράπεζες & οφειλέτες τις έννοιες

  1. "Συνεργάσιμος Δανειολήπτης" , δηλαδή αυτός που επικοινωνεί & παρέχει στοιχεία με ειλικρίνεια στους πιστωτές του
  2. "Εύλογες Δαπάνες Διαβίωσης" , βλέπε σχετικά ΕΔΩ
Διαβάστε περισσότερα: Ρύθμιση χρεών με Κώδικα Δεοντολογίας

Ενημέρωση: Ιούνιος 2017

 
Η εταιρεία μας διενεργεί την αξιολόγηση της περίπτωσής σας & την προεργασία ώστε να υπαχθείτε σωστά στις ευεργετικές διατάξεις του Νόμου, σε συνεργασία με εξειδικευμένους δικηγόρους.
Νόμος για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά Νόμος 3869/2010 (ΦΕΚ Α’ 130)
Ο Νόμος για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά δίνει τη δυνατότητα σε φυσικά πρόσωπα, δηλαδή πρόσωπα που δεν είναι έμποροι και βρίσκονται σε μόνιμη αδυναμία πληρωμής ληξιπρόθεσμων οφειλών χωρίς δόλο, να ρυθμίσουν τις οφειλές τους και εφόσον πληρούνται οι ανάλογες προϋποθέσεις να απαλλαγούν από μέρος ή και από το σύνολο των χρεών τους. Μπορεί να υπαχθούν επίσης ελεύθεροι επαγγελματίες & πρώην έμποροι για μη επαγγελματικής φύσης δάνεια.
Ποιές οφειλές μπορούν να περιληφθούν στην Αίτηση ρύθμισης - διαγραφής;
Οφειλές προς όλες τις Τράπεζες & το ΤΠΔ, οφειλές προς επιχειρήσεις (τηλεφωνία, ενέργεια, κα), προς ιδιώτες (για αστικές διαφορές) & προς Δημόσιο (ασφαλιστικά ταμεία, Εφορία, δήμους), με εξαίρεση διοικητικά πρόστιμα & φπα.

 

 

Διαβάστε περισσότερα: Συμβουλευτική για υπαγωγή στο Ν. 3869/2010

ΕΙΣΟΔΟΣ ΧΡΗΣΤΗ

Κατοχύρωση Domain

     

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΑΘΕΣΗ Διαφημιστική

Ευαγγέλου Λιόση 32

ΤΚ: 131 21, Ίλιον

Τηλ : 211 22 14 416

Φαξ : 210 30 01 394

 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

        &

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Διάθεση Newsletter

Scroll to top