Επιδοτήσεις ΕΣΠΑ

Η επιχειρηματικότητα είναι ο υγιής & βιώσιμος τρόπος προόδου της ελληνικής οικονομίας. Τα προγράμματα του Εταιρικού Συμφώνου για το Πλαίσιο Αναφοράς (ΕΣΠΑ) & του Αναπτυξιακού Νόμου συντελούν προς αυτή την…

Διαβάστε περισσότερα
Επιδοτήσεις ΕΣΠΑ

D.I.M. = κέρδη από το ηλεκτρονικό εμπόριο

Diathesis Incentivised Market Μήνυμα προς τον κάθε έξυπνο διαδικτυακό καταναλωτή: ...... ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΟΦΕΛΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΣΟΥ ! Η ΔΙΑΘΕΣΗ σου προτείνει συμφέρουσες αγορές & ταυτόχρονα σε καλεί να εκμεταλλευτείς…

Διαβάστε περισσότερα
D.I.M. = κέρδη από το ηλεκτρονικό εμπόριο

Μαζικά sms

ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ SMS Στείλε φθηνά μαζικά sms από τον Η/Υ σου !! Οι ελάχιστες χρεώσεις ανά sms φθάνουν & τα 0.022€ / sms !! Η αποστολή ομαδικών γραπτών μηνυμάτων μέσω…

Διαβάστε περισσότερα
Μαζικά sms

Πόσο κοστίζει το Google Adwords;

Η ΤΙΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ GOOGLE ADWORDS Πριν δούμε το κόστος, ας πούμε λίγα λόγια για το δημοφιλέστερο παγκοσμίως εργαλείο στοχευμένης online διαφήμισης! Τι είναι το Google AdWords; Η υπηρεσία…

Διαβάστε περισσότερα
Πόσο κοστίζει το Google Adwords;
 
 
 
 
 
 
* το άρθρο αυτό έχει επιμεληθεί η συνεργαζόμενη Ομάδα ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ  σε συνεργασία με την εταιρεία μας

 
 
 
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
προς κάθε ενδιαφερόμενο με επιχειρηματική παιδεία, θέληση για εργασία & πεποίθηση ότι "η ισχύς εν τη ενώσει!"
 
 
Φίλη - φίλε,
 
Όπως μπορείς να διαβάσεις στο άρθρο ( Η εξέλιξη της διαφήμισης - Κοινότητες αγορών ), η φιλοσοφία & θέλησή μας είναι να ανταμείβουμε αυτούς που μας στηρίζουν, δηλαδή τους πελάτες & τους συνεργάτες μας. Με πολλά χρόνια εμπειρίας στο χώρο της διαφήμισης & των πωλήσεων, σου προτείνουμε με απόλυτη ειλικρίνεια & σιγουριά να μας ... εκμεταλλευτείς & να λάβεις μερίδιο από τους διαφημιστικούς τζίρους πολλών (& μεγάλων) επιχειρήσεων. Να γίνεις δηλαδή κατά κάποιο τρόπο ΥΠΟ-ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΗΣ !
 
Πώς γίνεται αυτό; Ποια τα βήματα;
 
 
      1. ♦ Το πρώτο & βασικό βήμα είναι να κάνεις την πρώτη σου αγορά δικής μας διεκπεραίωσης με τα ανταποδοτικά οφέλη που έχουν τα μέλη της κοινότητας "υπο-διαφημιστών". Αν δεν είσαι ήδη πελάτης μας, καθώς η εταιρεία μας είναι συνεργαζόμενη επιχείρηση της Custwin, δες με ποιες δημοφιλείς αγορές μπορείς να ξεκινήσεις ΑΜΕΣΑ:

α) με αγορά δωροεπιταγών από μεγάλη αλυσίδα ηλεκτρικών συσκευών (Κωτσόβολος), 2 % πόντοι προνομίου & άριστη επιλογή για δώρο σε γάμους, εγκαίνια, εορτές, κοκ.
β) με παραγγελία δωροεπιταγών ΑΒ Βασιλόπουλος (3 % πόντοι προνομίου) με παραλαβή από την έδρα μας ή από συνεργάτη μας.
γ) με αγορά διατακτικών My Market (2 % πόντοι προνομίου).

  
 

Είναι πολύ σημαντικό να έχεις κάνει αγορά πριν την ένταξή σου στην Custwin διότι, για να εντάξεις by referral κάποιον τρίτο ως μέλος Custwin, πρέπει να έχεις πραγματοποιήσει αγορές αξίας τουλάχιστον 50 €. Λογικό αυτό καθώς πώς θα προτείνεις σε κάποιον κάτι που εσύ δεν έχεις ποτέ δοκιμάσει; Η πρώτη σου αγορά θα καταχωρηθεί υπέρ σου από τη ΔΙΑΘΕΣΗ αναδρομικά, μετά την εγγραφή σου ως μέλος Custwin. 
 
 

     2. ♦ Το επόμενο βήμα είναι η εγγραφή σου στην CUSTWIN ( Η συνεργαζόμενη Κοινότητα Αγορών Custwin ) !

 
Η εγγραφή γίνεται σε online form by referral, οπότε για τα 2 τελευταία πεδία της φόρμας: {Αριθμός & email του μέλους που σας σύστησε *} :
στείλε mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τίτλο "Join Custwin",
ώστε να σου δώσουμε στοιχεία αναδόχου. Φροντίζουμε να ενισχύουμε όλους τους συνεργάτες μας, επιμερίζοντας σωστά το έργο της υποστήριξης των νέων μελών.
 
Κάνε εγγραφή με λατινικούς χαρακτήρες & πραγματικά στοιχεία - όχι ψευδώνυμα - διότι θα σου ζητηθούν στοιχεία όταν πληρωθείς..
 
 
 
ΠΡΟΣΟΧΗ !
Με την εγγραφή σου θα έρθει αυτόματα Σύνδεσμος Επιβεβαίωσης στο email σου. Κάνε κλικ στο link αυτό ώστε να ενεργοποιηθεί η εγγραφή σου. Ενδέχεται το email επιβεβαίωσης να πάει στο Φάκελο Ανεπιθυμήτων (Spam).
To email που θα καταχωρήσεις φρόντισε να ισχύει & να το χρησιμοποιείς, καθώς δεν υπάρχει επιλογή για online αλλαγή του. Αν θες να το αλλάξεις, πρέπει να επικοινωνήσεις με το Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , με εμάς ή με τον ανάδοχό σου.
 
 
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΔΙΑΘΕΣΗ ;
Η ιδιότητά σου ως μέλος Custwin σε καθιστά εν δυνάμει διαφημιστή, οπότε συνεπάγεται ενδεχομένως & περαιτέρω συνεργασία με την εταιρεία μας. Για εμάς αποτελεί ένα άριστο φίλτρο για να αξιολογούμε καταρχήν τους πιθανούς συνεργάτες μας.
 
Δες παρακάτω σχετικά. 
 
 
 
 
  

 

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΧΡΗΣΤΗ

Κατοχύρωση Domain

       

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΑΘΕΣΗ

Διαφήμιση
Διαδίκτυο
Συμβουλευτική

 

Τηλ : 2103005244
(αφήστε μήνυμα)

Φαξ : 2103001704

 

 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

Διάθεση Newsletter

Scroll to top