Η ΔΙΑΘΕΣΗ, ενασχολούμενη από το 2007 με σύγχρονα εργαλεία marketing & συναλλαγών, σας προτείνει να αποκτήσετε οπωσδήποτε το πρώτο κρυπτονόμισμα, το περίφημο BITCOIN ( δείτε την τρέχουσα ισοτιμία του σε € ), μπαίνοντας έτσι σε έναν ταχύτατα αναπτυσσόμενο κλάδο διεθνώς με τεράστιες προοπτικές κερδών στο άμεσο μέλλον!
Ακολουθήστε τα παρακάτω 2 βήματα.
Διαβάστε περισσότερα: Bitcoin - η επανάσταση του 21ου αιώνα
Η εταιρεία μας ΔΙΑΘΕΣΗ-διαφημιστική ασχολείται από το 2007 με web υπηρεσίες & κυρίως με το internet marketing, έχοντας αξιοποιήσει πολλά σύγχρονα εργαλεία για την προβολή & την προώθηση προϊόντων & υπηρεσιών στο διαδίκτυο, όπως: 
  • Google Adwords
  • Mail marketing (newsletters)
  • Sms marketing (bulk sms)
  • Social media marketing
  • Image & Flash Banners creating
 
 
Διαβάστε περισσότερα: Η εξέλιξη της διαφήμισης - Κοινότητες αγορών

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ online

ΤΗΛΕΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΑΚΤΙΚΗΣ & ΕΠΙΘΥΜΙΑΣ

  

Πρόκειται για ένα εκπληκτικό παιχνίδι! Είναι ίσως το μόνο ελληνικής επινόησης. Το Φεβρουάριο 2009 εμφανίστηκε στο διαδίκτυο (www.didw.gr) χάρη σε ένα πρωτοπόρο λογισμικό που τα εκτελεί όλα.

δι..δω!

 

σσ: Από το 2011 το καινοτόμο τηλεπαιχνίδι στο didw.gr είναι εκτός λειτουργίας. Θα επανέλθει ανανεωμένο & με στρατηγικούς εταίρους, ωστόσο ας μάθουμε και τώρα κάποια πράγματα για αυτό..

Διαβάστε περισσότερα: Το online καινοτόμο τηλεπαιχνίδι "διεκδικώ δώρα"

ΕΙΣΟΔΟΣ ΧΡΗΣΤΗ

Κατοχύρωση Domain

     

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΑΘΕΣΗ Διαφημιστική

Ευαγγέλου Λιόση 32

ΤΚ: 131 21, Ίλιον

Τηλ : 211 22 14 416

Φαξ : 210 30 01 394

 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

        &

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Διάθεση Newsletter

Scroll to top