Εκτύπωση

Ενημέρωση: Ιούνιος 2017

 

 Τον υποχρεωτικό εξωδικαστικό συμβιβασμό που αρχικά προέβλεπε ο Ν. 3869/2010, αντικατέστησε από τις 1-1-2015 η ΔΕΚ (Διαδικασία Επίλυσης Καθυστερήσεων) του "Κώδικα Δεοντολογίας των Τραπεζών" (Ν. 4224/2013), με αρκετά πολύπλοκες διαδικασίες αλλά & με κυρίαρχες-δεσμευτικές για τράπεζες & οφειλέτες τις έννοιες

  1. "Συνεργάσιμος Δανειολήπτης" , δηλαδή αυτός που επικοινωνεί & παρέχει στοιχεία με ειλικρίνεια στους πιστωτές του
  2. "Εύλογες Δαπάνες Διαβίωσης" , βλέπε σχετικά ΕΔΩ

 

Επικοινωνήσατε μαζί μας για ραντεβού, είτε στο γραφείο μας είτε στο χώρο σας εάν είστε στο Νομό Αττικής, ή μέσω skype ή τηλεφώνου εάν είστε εκτός Αττικής. 

         Για καλύτερη αξιολόγηση της περίπτωσής σας από τα στελέχη μας, συμπληρώστε την παρακάτω Φόρμα, η οποία βέβαια είναι χρήσιμη τόσο για τη ΔΕΚ όσο & για πιθανή υπαγωγή σας στην πτώχευση ιδιωτών, δηλαδή στο Ν. 3869/2010

       

 * Τα μέλη Custwin λαμβάνουν 1 πόντο προνομίων χωρίς άλλη υποχρέωση, αρκεί να συμπληρώσουν τη Φόρμα με στοιχεία επικοινωνίας. Εάν δεν είστε μέλος & θέλετε να μάθετε περισσότερα, στείλτε mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με Θέμα: "Πείτε μου για την Custwin"

 


Κόστος συμβουλευτικής συνεδρίας έως 2 ώρες:


* (Προνόμιο Custwin 5 % για όσους συμπληρώσουν τη Φόρμα & πραγματοποιηθεί η συνεδρία, καθώς & επί όλων των καθαρών αμοιβών μας στη συνέχεια)
** Η αμοιβή συμβούλων εξοφλείται πριν κλειστεί το ραντεβού

 

 Δείτε ΕΔΩ το σχετικό Έντυπό μας.