Εκτύπωση

Ενημέρωση: Ιούνιος 2017

 

Η εταιρεία μας, έχοντας στελέχη και συνεργάτες με αρκετή εμπειρία σε χρηματοοικονομικά θέματα, παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε φυσικά πρόσωπα & ελεύθερους επαγγελματίες για την σωστή ρύθμιση των οφειλών τους, χρησιμοποιώντας εργαλεία όπως:

 

 

Επισήμανση

Η υπαγωγή στο Νόμο Κατσέλη, όπως είναι ευρέως γνωστός, δεν είναι η ενδεδειγμένη λύση για όλους. Προσοχή σε διάφορους που εκμεταλλεύονται την άγνοια & την αγωνία των χρεωμένων συμπολιτών & τους οδηγούν σε λάθος επιλογές. Ο Νόμος Κατσέλη συμφέρει τους υπερχρεωμένους δανειολήπτες, όχι τους απλά χρεωμένους.

Τον υποχρεωτικό εξωδικαστικό συμβιβασμό που αρχικά προέβλεπε ο Ν. 3869/2010, αντικατέστησε από τις 1-1-2015 η ΔΕΚ (Διαδικασία Επίλυσης Καθυστερήσεων) του "Κώδικα Δεοντολογίας των Τραπεζών" (Ν. 4224/2013), με αρκετά πολύπλοκες διαδικασίες αλλά & με κυρίαρχες τις έννοιες "Συνεργάσιμος Δανειολήπτης" & "Εύλογες Δαπάνες Διαβίωσης"

 

Εάν λοιπόν έχετε οφειλές που δε μπορείτε να εξυπηρετήσετε ή το κάνετε με δυσκολία, επικοινωνήσατε με το γραφείο μας & σίγουρα θα βγείτε σωστά ενημερωμένοι & -άρα- κερδισμένοι.

Δείτε ΕΔΩ τα ενημερωτικά - συμβουλευτικά μας έντυπα.