Επιδοτήσεις ΕΣΠΑ

Η επιχειρηματικότητα είναι ο υγιής & βιώσιμος τρόπος προόδου της ελληνικής οικονομίας. Τα προγράμματα του Εταιρικού Συμφώνου για το Πλαίσιο Αναφοράς (ΕΣΠΑ) & του Αναπτυξιακού Νόμου συντελούν προς αυτή την…

Διαβάστε περισσότερα
Επιδοτήσεις ΕΣΠΑ

D.I.M. = κέρδη από το ηλεκτρονικό εμπόριο

Diathesis Incentivised Market Μήνυμα προς τον κάθε έξυπνο διαδικτυακό καταναλωτή: ...... ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΟΦΕΛΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΣΟΥ ! Η ΔΙΑΘΕΣΗ σου προτείνει συμφέρουσες αγορές & ταυτόχρονα σε καλεί να εκμεταλλευτείς…

Διαβάστε περισσότερα
D.I.M. = κέρδη από το ηλεκτρονικό εμπόριο

Μαζικά sms

ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ SMS Στείλε φθηνά μαζικά sms από τον Η/Υ σου !! Οι ελάχιστες χρεώσεις ανά sms φθάνουν & τα 0.022€ / sms !! Η αποστολή ομαδικών γραπτών μηνυμάτων μέσω…

Διαβάστε περισσότερα
Μαζικά sms

Πόσο κοστίζει το Google Adwords;

Η ΤΙΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ GOOGLE ADWORDS Πριν δούμε το κόστος, ας πούμε λίγα λόγια για το δημοφιλέστερο παγκοσμίως εργαλείο στοχευμένης online διαφήμισης! Τι είναι το Google AdWords; Η υπηρεσία…

Διαβάστε περισσότερα
Πόσο κοστίζει το Google Adwords;
 
 
 
 
 
 
* το άρθρο αυτό έχει επιμεληθεί η συνεργαζόμενη Ομάδα ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ
 
 
 
Τί είναι η CUSTWIN ?
 
 
 
"Μετατρέψτε τις αγορές σας σε κέρδος" είναι το σλόγκαν της Custwin & είναι ακριβές. Εμείς εδώ ωστόσο θα την προσεγγίσουμε από διαφημιστική σκοπιά:
 
Είναι εταιρεία νόμιμη, ελληνικών κυρίως συμφερόντων, με έδρα στις ΗΠΑ.
Διαθέτει πλατφόρμα προβολής ηλεκτρονικών & φυσικών καταστημάτων & - εφόσον γίνονται πωλήσεις - το κέρδος (προμήθεια) διαφήμισης ή σύστασης της Custwin επιστρέφεται στους ίδιους τους πελάτες-μέλη, οι οποίοι πληρώνονται με ένα διαφανές online μαθηματικό σύστημα, μέσα από επόμενες αγορές ΟΛΩΝ των μελών!
Κατά την εκτίμησή μας πρόκειται για ένα αξιόλογο business plan, στο οποίο μπορεί να δραστηριοποιηθεί εύκολα ο καθένας, καθώς συνδυάζει το e-commerce με το affiliate, το loyalty & το network marketing!
Υπάρχει δε ολόκληρη "ακαδημία" για την εκπαίδευση των μελών της, ενώ γίνονται συχνά παρουσιάσεις σε διάφορους χώρους από επαγγελματίες & μη εισηγητές, όπως & webinars.
 
Σε αυτό αλλά & σε άλλα άρθρα στην ιστοσελίδα μας μπορείς μάθεις πολλά για την Custwin.
Για ό,τι άλλο χρειαστείς, μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας καθώς, πέραν της εταιρικής συνεργασίας που έχουμε με την Custwin, βοηθάμε ποικιλοτρόπως τα μέλη της.
 
 
ΔΕΣ ΜΙΑ ΠΛΗΡΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ CUSTWIN (Ιανουάριος 2018)
  
    
 
 
 
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ & ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ CUSTWIN
 
 
Πώς κερδίζω ως μέλος Custwin;
Λαμβάνεις προνόμια, δηλαδή μελλοντικά πολλαπλάσια χρήματα, από:
  • Τις δικές σου αγορές στις προτεινόμενες επιχειρήσεις
  • Τις αγορές των ατόμων που εσύ & οι δικοί σου θα φέρετε στο club
  • Τις αγορές ΟΛΩΝ των μελών του club 
 
Σε ποιές επιχειρήσεις μπορώ να ψωνίσω ή να συνεργαστώ & να λάβω τα προνόμια ως μέλος Custwin;
Είναι πολλές οι συνεργαζόμενες επιχειρήσεις & συνεχώς αυξάνουν, ενώ με κάποιες άλλες μπορεί να διακοπεί η συνεργασία για διάφορους λόγους. Υπάρχουν τόσο ηλεκτρονικά όσο & φυσικά καταστήματα, τόσο στην Ελλάδα, όσο & στο εξωτερικό. Μπορείς να τα δεις εδώ & να χρησιμοποιήσεις διάφορα κριτήρια αναζήτησης, λέξεις-κλειδιά ή & το Χάρτη των Φυσικών Καταστημάτων.  
 
 
Είναι μόνο αυτές που βλέπω;
Υπάρχουν πολλές ακόμη επιχειρήσεις που μπορείς να κάνεις αγορές, οι οποίες συνεργάζονται έμμεσα. Τέτοιες είναι ενδεικτικά:
 
 
Πώς ψωνίζω σε online καταστήματα με κέρδος, πώς δηλαδή καταγράφεται η αγορά μου ως μέλος Custwin;
Αυτό γίνεται με τους αυτοματοποιημένους διαφημιστικούς συνδέσμους παραπομπής (tracking url). Το παρακάτω σύντομο βίντεο tuttorial θα σε κατατοπίσει, με ένα πραγματικό παράδειγμα παραγγελίας πίτσας το 2015..
 

 

 

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι 

 

Γίνε μέλος Custwin 

Βίντεο περί Custwin

Επιχειρήσεις συνεργαζόμενες με Custwin στο Χάρτη

 

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΧΡΗΣΤΗ

Κατοχύρωση Domain

       

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΑΘΕΣΗ

Διαφήμιση
Διαδίκτυο
Συμβουλευτική

 

Τηλ : 2103005244
(αφήστε μήνυμα)

Φαξ : 2103001704

 

 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

Διάθεση Newsletter

Scroll to top